Το πρόβλημα στα νοσοκομεία είναι χωρίς κάμψη, τόνισε σήμερα σχετικά με τον κοροναϊό η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα.
Αναφερόμενη στους θανάτους που καταγράφονται σε απλούς θαλάμους, τόνισε ότι δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι εκτός ΜΕΘ γιατί δεν βρίσκουν κρεβάτι σε εντατική εξηγώντας ότι η διασωλήνωση γίνεται όταν υπάρχει ένα οξύ πρόβλημα και υπάρχει η προσδοκία της βελτίωσης του ασθενούς.
Πρόσθεσε, δε μιλώντας ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας ότι η διασωλήνωση γίνεται και μετά από συνεννόηση με συγγενείς, αν για παράδειγμα πρόκειται για ασθενή με άνοια.
Η κα Γκάγκα τόνισε ότι δεν έχουμε θανάτους επειδή δεν προλάβαμε να πάμε έναν ασθενή σε ΜΕΘ.
Σχετικά με τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων, είπε ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά δε μπορούν να μετακινηθούν.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής