Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαρτυρία αγροτών με τρακτέρ για τις αποζημιώσεις από τον παγετό

Διαμαρτυρία αγροτών με τρακτέρ για τις αποζημιώσεις από τον παγετό

Με αίτημα την άμεση καταβολή δίκαιων και έγκαιρων αποζημιώσεων από τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός στις 9 Απρίλη, αλλά και την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ αγρότες από τον Τύρναβο, το Δαμάσι, το Αργυροπούλι, τα Δένδρα – Πλατανούλια, με τα τρακτέρ τους, συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία του Τυρνάβου ύστερα από κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων […]

Με αίτημα την άμεση καταβολή δίκαιων και έγκαιρων αποζημιώσεων από τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός στις 9 Απρίλη, αλλά και την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ αγρότες από τον Τύρναβο, το Δαμάσι, το Αργυροπούλι, τα Δένδρα – Πλατανούλια, με τα τρακτέρ τους, συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία του Τυρνάβου ύστερα από κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου, Αργυροπουλίου – Λυγαριάς.

Οι αγρότες ζητούν επίσης, να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομή για την προστασία της παραγωγής τους, μιας και αυτές οι ζημιές ήρθαν να προστεθούν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από τους σεισμούς που σημειώθηκαν τον Μάρτη, στις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις, στις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους και το υψηλό κόστος παραγωγής.

Αμέσως μετά την κινητοποίηση, αντιπροσωπεία των Αγροτικών Συλλόγων μετέβη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα, για να επιδώσει το ψήφισμά τους.

Κινητοποίηση και στην Πέλλα

Απαιτώντας άμεσα αποζημιώσεις από τον παγετό, οι αγρότες της Πέλλας έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών, ενώ προγραμματίζουν συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 21 Απρίλη στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σκύδρας. Θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στο Δημαρχείο Σκύδρας και στη συνέχεια στο Διοικητήριο στην Έδεσσα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024