Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι και ενώ ήδη οι δοκιμασίες είχαν δυσκολέψει πολύ, συζητούσαν έντονα, για τις επιστροφές παλιών παικτών που γίνονται παραδοσιακά σε κάθε κύκλο του διαγωνισμού.

Και δεν είχαν άδικο. Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε 10 παίκτες να μπαίνουν ξανά στη κουζίνα ίου «MasterChef» και να μαγειρεύουν με όλη τους την ψυχή, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο παιχνίδι και στο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και τα κατάφεραν γεμίζοντας με περισσότερο άγχος τους 8 παίκτες που είχαν μείνει, για το τι θα ακολουθήσει…

Και αν νομίζετε πως οι ανατροπές τελείωσαν με- -την άφιξη των παλιών παικτών, πλανάσθε. Η επόμενη μέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και σκληρή για τους παίκτες. Οι διαδικασίες θα δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΤV24 από την παραγωγή του διαγωνισμού, οι απαιτήσεις θα αυξηθούν θεαματικά κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη τη παραμονή των παικτών στο πρότζεκτ μαγειρικής. Το άγχος και το στρες των επίδοξων σεφ, εννοείται πως θα δημιουργήσει νέες εντάσεις στις παρέες του σπιτιού, ειδικά σε εκείνους της αρχικής 8άδας καθώς είναι κουρασμένοι, περισσότερο απ όλους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο