Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Γουλβς έριξε την Σέφιλντ στην Τσάμπιονσιπ (1-0)

Η Γουλβς έριξε την Σέφιλντ στην Τσάμπιονσιπ (1-0)

Η Γουλβς επικράτησε με 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 32η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τους 41 βαθμούς. Στην Championship και μαθηματικά οι «λεπίδες».

Η Γουλβς πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 32η αγωνιστική της Premier League, παρέμεινε στη 12η θέση και έφτασε τους 41 βαθμούς. 26η φετινή ήττα για τις «λεπίδες» που υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Championship, με 6 ματς να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Σέφιλντ. Από την άλλη οι «λεπίδες» έχασαν ευκαιρίες με τους Φλεκ (23′) και Μπρούστερ (25′), με τη Γουλβς να απαντάει στο 31′ με το σουτ του Ποντένσε να φεύγει άουτ.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γουλβς διατηρούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τη Σέφιλντ να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στο 59′ με τον Στίβενς, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι «λύκοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Τραορέ βρήκε τον Χοσέ κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 60′.

Η Σέφιλντ προσπάθησε να απαντήσει στο 70′ με τον Στίβενς να σουτάρει από την άκρη της περιοχής αλλά ο Πατρίσιο έδιωξε σε κόρνερ, ενώ το σουτ του Τραορέ στο 90′ πέρασε ελάχιστα άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τη Γουλβς να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Γουλβς: Πατρίσιο, Αΐτ Νουρί, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Σεμέδο, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Ποντένσε (72’ Βιτίνια), Τραορέ, Ζοσέ (77’ Φάμπιο Σίλβα).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπράιαν, Ίγκαν, Αμπαντού (83′ Μπογκλ), Μπάλντοκ, Στίβενς, Νόργουντ, Όσμπορν (75′ Μπερκ), Φλεκ, Μπρούστερ (75′ ΜΟυσέ), ΜακΓκόλντρικ

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024