Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάντηση σοκ απο την UEFA : Αποκλεισμός από τις εγχώριες διοργανώσεις για τις ομάδες της κλειστής λίγκας!

Απάντηση σοκ απο την UEFA : Αποκλεισμός από τις εγχώριες διοργανώσεις για τις ομάδες της κλειστής λίγκας!

Με αποκλεισμό από όλες τις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απειλούν η UEFA και οι τρεις Ομοσπονδίες, τις 12 ομάδες που ετοιμάζουν την European Super League.

Τα πάνω – κάτω αναμένεται να έρθουν στον ποδοσφαιρικό… πλανήτη, καθώς 12 από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη αναμένεται να ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες ώρες τη δημιουργία μιας κλειστής Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους, είναι οι 12 σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στην European Super League, με το πλάνο να μην περιέχει ομάδες από την Bundesliga και τη Ligue 1.

Άμεση ήταν ωστόσο η απάντηση της UEFA αλλά και των τριών μεγάλων Ομοσπονδιών. Με μία κοινή ανακοίνωση, η ευρωπαϊκή συνοποσπονδία και οι τρεις ομοποσπονδίες (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία) αναφέρουν πως είναι ενάντια στην απόφαση και στη δημιουργία της κλειστής λίγκας, απειλώνοτας τις εμπλεκόμενες ομάδες με αποκλεισμούς από όλους τους εγχώριους αλλά και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς!

Μάλιστα, μέσα στην ανακοίνωση, η UEFA αναφέρει πως ακόμη και οι ποδοσφαιριστές των 12 ομάδων θα έρθουν αντιμέτωποι με κυρώσεις και αποκλεισμούς από τις διοργανώσεις.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024