Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 68-74: Πέρασε από την Πυλαία ο Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 68-74: Πέρασε από την Πυλαία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ, κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την Πυλαία επικρατώντας με σκορ 68-74.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ επικρατώντας των «ασπρόμαυρων» με σκορ 68-74, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 17-2.

Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παίζοντας σκληρή άμυνα, ενώ επιθετικά «βομβάρδιζαν» από το τρίποντο, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στον Δικέφαλο του Βορρά. Στο β’ μέρος οι παίκτες του Όντεντ Κάτας έριξαν τον ρυθμό και πήραν ακόμη μία νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για το «τριφύλλι» ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 13 πόντους, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Σέλβιν Μακ και Μάριο Χεζόνια οι οποίοι σημείωσαν από 11 πόντους έκαστος. Από την άλλη πλευρά εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν οι Ζερμέιν Λοβ με 14 πόντους και ο Τζόσουα Κάρτερ με 12, ενώ 11 σημείωσε ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του, παίζοντας πάρα πολύ δυνατή άμυνα, κλείνοντας καλά τους χώρους, ενώ επιθετικά βρήκε ωραίες συνεργασίες καταφέροντας σιγά-σιγά και όσο περνούσε η ώρα να επεκτείνει το προβάδισμα του σε διψήφια επίπεδα. Έτσι οι δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, με το «τριφύλλι» να είναι μπροστά 47-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτης του Όντεντ Κάτας κατέβασαν ταχύτητα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, ισορροπώντας το ματς και κρατώντας τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο και να μειώσει την απόσταση του από το σκορ που παρέμενε μεγάλη.

Η τελευταία περίοδος γράφτηκε διαφορετικά, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε τρόπο να πλησιάζει στο σκορ, εκμεταλλευόμενος τη χαλάρωση του Παναθηναϊκού. Οι Θεσσαλονικείς όμως άργησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, ξεμένοντας από χρόνο, με τους Πράσινους τελικά να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024