Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ομορφιές» έκανε ο Λευτέρης Πανταζής και η παρέα του στο «Σπίτι με το MEGA»

«Ομορφιές» έκανε ο Λευτέρης Πανταζής και η παρέα του στο «Σπίτι με το MEGA»

Ο Λεύτερης οργάνωσε ένα ξέφρενο πάρτι για το κοινό του MEGA που θύμιζε τις καλές εποχές των μπουζουκιών στην Αθήνα

Ο Λεύτερης οργάνωσε ένα ξέφρενο πάρτι για το κοινό του MEGA που θύμιζε τις καλές εποχές των μπουζουκιών στην Αθήνα.

Τραγούδια που άφησαν εποχή και σπουδαίοι καλλιτέχνες στο πλευρό του οι οποίοι ερμήνευσαν δικά τους κομμάτια αλλά και κλασικές ελληνικές επιτυχίες.

Συγκλόνισε ο Βαλάντης στα «Ομολογώ» και «Ακροβατώ»

Ο Βαλάντης ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε με τον Λευτέρη Πανταζή παλιές τεράστιες λαϊκές επιτυχίες.

«Ο επόμενος καλεσμένος μου είναι ένας χαρακτήρας έντονος, με πολύ ωραία φωνή όμως, πολύ καλός καλλιτέχνης, από το όμορφο νησί που λέγεται Ρόδος. ‘Εχουμε δουλέψει μαζί, είναι φίλος μου. Έχουμε κάνει μεγάλη επιτυχία…», με αυτά τα λόγια ο Λευτέρης Πανταζής υποδέχθηκε την σκηνή τον Βαλάντη με τους δύο να μοιράζουν απλόχερα… «ζωγραφιές».

Βαλάντης και Λευτέρης Πανταζής είπαν μαζί το «Μόνο εμένα θα θυμάσαι», μια από τις μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου Λε Πα, σε μουσική και στίχους Ανδρέα Μπονάτσου.

Το «Στάσου(πώς μπόρεσες)» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Ναταλί που ο κόσμος έχει γνωρίσει κι αγαπήσει από την ερμηνεία του Σταμάτη Γονίδη.

Και συνεπήραν με την ερμηνεία τους στο αγαπημένο «Χειροκρότημα» σε μουσική Δήμητρας Γαλάνη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Ο Βαλάντης το 1995 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά», ο οποίος γίνεται μεγάλη επιτυχία.  Την ίδια χρονιά ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ποδειδώνιο» και στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου για δύο χρόνια εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή.

Τα τραγούδια του Βαλάντη γίνονται τεράστια σουξέ και διαχρονικά τραγουδιούνται από όλες τις γενιές.

Στην μουσική βραδιά του MEGA, o αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε το «Χωρίς εσένα» σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινιδη και μουσική του ίδιου το οποίο συμπεριλήφθηκε στο album «Στο ασανσέρ», αλλά και το «Πώς θα περάσει αυτή η νύχτα» από το album «Σε ζητώ στα σινεμά».

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πολυτραγουδισμένα «Ακροβατώ» και «Ομολογώ» με τα οποία καθήλωσε το κοινό!

«Κάνε πρόγραμμα τώρα να γίνεις χαμός, η πίστα είναι δική σου», είπε ο Λευτέρης Πανταζής στον Βαλάντη κι εκείνος έβαλε «φωτιά» στη νύχτα με τραγούδια του που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες.

Με ποιο άλλο; Μα το «ασανσέρ» που κυκλοφόρησε το μακρινό 1998 σε μουσική του ίδιου και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και ακόμα χορεύεται!

Πανταζής για Παπαδοπούλου: «Ο θεός είχε κέφια όταν την έφερε στον κόσμο»

Η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου μας «αναγκάζει» να σηκωθούμε ερμηνεύοντας τραγούδια που κάνουν το κέφι ν’ ανάψει.

«Η επόμενη καλεσμένη μου είναι καταρχήν φίλη μου. Είναι φωνάρα, είναι ταλεντάρα, είναι όμορφη. Ο θεός είχε κέφια όταν την έφερε στον κόσμο…», έτσι υποδέχθηκε στην σκηνή την Ειρήνη Παπαδοπούλου ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι δυό τους τραγούδησαν κομμάτια με μεγάλη ιστορία, όπως το «Σ’αγαπώ» σε μουσική Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και στίχους Γιώργου Μίτσιγκα και στη συνέχεια η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έδωσε ρυθμό στη βραδιά.

Με κομμάτια όπως το «Της καρδιάς μου ο χορός» σε μουσική Doron Medalie και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου που έφεραν το καλοκαίρι πρόωρα.

Το «Αμαρτία» σε μουσική Μιχάλης Τσαουσόπουλου και στίχους Δημήτρη Μπέρη, αλλά και τα «Σ’ αυτήν να πας» και «Παραδόθηκα σε σένα» σε μουσική και στίχους Πέτρου Ιακωβίδη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει ξεσηκώσει το κοινό του ΜEGA και ο χορός απόψε δεν σταματάει με τίποτα.

Με το «Χαλάλι» του 2019 η ερμηνεύτρια δίνει ένα ακόμα δείγμα από την προσωπική της δισκογραφία και εντυπωσιάζει.

Πάντα σπουδαία Κατερίνα Στανίση

«Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψεις ένα καλλιτέχνης. Κύριες και κύριοι χωρίς λόγια, η Κατερίνα Στανίση» ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής όταν υποδέχτηκε στη σκηνή την αγαπημένη του ερμηνεύτρια και φίλη.
Η Κατερίνα Στανίση ξεκίνησε το δικό της πρόγραμμα με το κλασικό πια «Σ’ έχω κάνει θεό» από το 1999 και τον δίσκο «Άλλαξε η ζωή μου».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια χάρισε μια ακόμα μεγάλη της επιτυχία στο κοινό του MEGA. «Μυστικέ μου έρωτα» σε μουσική και στίχους Τάκη Μουσαφίρη από το 1982 και τον ομώνυμο δίσκο.

Η Κατερίνα Στανίση συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με δύο τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

«Να σου κάνω μια ερώτηση» από το 1993 σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα και «Αναστατώνομαι» από το 1992 από τον ομώνυμο δίσκο πάλι σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, ήρθε με «ένα κόκκινο καράβι» και «τάραξε τα νερά» της μουσικής μας βραδιάς.

Το τραγούδι από το άλμπουμ «Άλλαξε η ζωή μου» είναι σε στίχους Εύης Δρούτσα και μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στανίση τραγούδησε το «Τώρα τι ζητάς» του 1991 αλλά και το «Ένα δάκρυ» που κυκλοφόρησε το 1995.

Άρωμα Κρήτης από τον Γιώργο Ζερβάκη

Ο Γιώργος Ζερβάκης, με το δικό του μοναδικό χρώμα ανέβηκε στη σκηνή του MEGA και μίλησε για τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο Ζερβάκης εξομολογήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή: «Τον Λευτέρη Πανταζή τον άκουσα τη δεκαετία του ’90. Άκουγα το όνομα του και νόμιζα ότι ήταν παρατσούκλι ανθρώπων που έκαναν κάτι σημαντικό. Ξαφνικά έξω από το σχολείο ακούω από τα μεγάφωνα ενός αυτοκινήτου ‘Παράνομος’ μια παύση και μετά ‘και αν είναι ο δεσμός μας’. Ρωτάω ποιος είναι αυτός και μου λένε ‘Είναι ο Λευτέρης Πανταζής’.  Έτσι τότε με έβγαλε από πολλές δραχμές γιατί αγόρασε όλες του τις κασέτες. Από το ‘Μια βραδιά στην Φαντασία 1’ μετά τα αγόρασα όλα».

Ο κρητικός καλλιτέχνης τόνισε το ταλέντο του Πανταζή αλλά και την απλότητά του, πάνω και κάτω από τη σκηνή. «Όταν δουλεύεις με τον Λευτέρη νομίζω ότι αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις τίποτα από τον χώρο της δουλειάς. Αν και πιο μικρός στον χώρο της νύχτας, θεωρώ ότι ξέρω μερικά πράγματα. Όταν δουλεύεις με τον Λευτέρη λες ‘δεν μπορείς αυτός ο άνθρωπος να κουβαλάει τόσα χρόνια δουλειά στην πλάτη και να συμπεριφέρεται σαν ένας απλός άνθρωπος’. Οπότε δεν με παίρνει εμένα να το παίξω ότι είμαι κάποιος. Είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας στην πίστα και δάσκαλος πριν αρχίσει η δουλειά» ανέφερε ο ίδιος.

«Ο Γιώργος Ζερβάκης ήρθε εδώ σήμερα να μας κάνει να χορέψουμε τη λύρα του και τα υπέροχα κρητικά του τραγούδια», τόνισε από τη μεριά του ο Λευτέρης Πανταζής.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024