Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλιππος : Βούρκωσε ο πρίγκιπας Κάρολος αποχαιρετώντας τον πατέρα του

Φίλιππος : Βούρκωσε ο πρίγκιπας Κάρολος αποχαιρετώντας τον πατέρα του

Χαρακτηριστικές φιγούρες της τελετής η βασίλισσα Ελισάβετ, που φορούσε ένα μαύρο ταγέρ αλλά και ο ιδιαίτερα συγκινημένος γιός του, πρίγκιπας Κάρολος

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100 χρόνια ζωής.

Η τελετή της κηδείας, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο 30 άτομα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, άρχισε με ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα.

Το φέρετρο έφτασε στο ναό σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Land Rover, που σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Φίλιππο, για το οκτώ λεπτών «ταξίδι» του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Ανώτεροι στρατιωτικοί ήταν παρατεταγμένοι μπροστά από το όχημα, με μέλη της βασιλικής οικογένειας να ακολουθούν. Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε τελευταία στο ναό με μια Bentley που βρισκόταν στο πίσω μέρος της πομπής.

Πρώτα στην πομπή τα μεγαλύτερα παιδιά του Δούκα, ο Κάρολος και η Άννα, ακολουθούμενοι από τον Έντουαρντ και τον Άντριου. Πίσω τους στέκονταν τα εγγόνια Γουίλιαμ και Χάρι, ενώ ανάμεσά τους βρισκόταν ο ξάδερφός τους, Πέτερ Φίλιπς.

Χαρακτηριστικές φιγούρες της τελετής η βασίλισσα Ελισάβετ, που φορούσε ένα μαύρο ταγέρ αλλά και ο ιδιαίτερα συγκινημένος γιός του, πρίγκιπας Κάρολος.

Δείτε φωτογραφίες από τον πρίγκιπα Κάρολο

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024