Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου : Ετοιμάζεται... να γίνει σέξι αγρότισσα - Προπονείται για τη Φάρμα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου : Ετοιμάζεται… να γίνει σέξι αγρότισσα – Προπονείται για τη Φάρμα

Η personal trainer Ειρήνη Δανιήλ μίλησε σε συνέντευξή της για το πρόγραμμα που ακολουθεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να έχει δύναμη και αντοχή στα αγωνίσματα της «Φάρμας»

Το μόνο… σίγουρο είναι πως θα αναστατώσει τη Φάρμα με την εμφάνισή της. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την ελληνίδα καλλονή να λέει το «ναι» στον ΑΝΤ1, ούτως ώστε να γίνει… μια σέξι αγρότισσα.

Η Αλεξάνδρα είχε δεχτεί πρόταση για να μπει στο ριάλιτι αλλά δεν είχε δώσει οριστική απάντηση. Τελικά αποφάσισε να κάνει θεαματική είσοδο αφού το παιχνίδι θα είχε ξεκινήσει.

Ετοιμάζεται να μπει στη Φάρμα

Η Αλεξάνδρα που λατρεύει την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, ξεκίνησε προπόνηση τους τελευταίους μήνες για να έχει δύναμη και αντοχή στα αγωνίσματα της «Φάρμας» αλλά και για να αποκτήσει γραμμωμένο κορμί.

Έτσι άρχισε να αθλείται με τη γνωστή personal trainer, Ειρήνη Δανιήλ που έχει «χτίσει» αρκετά σώματα διασήμων όπως της Μιμής Ντενίση και πολλών άλλων. Η ίδια μίλησε στο Secret για την αθλήτρια της και την απόφασή της να μπει στο παιχνίδι.

«Δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα αλλά και ένα υπέροχο πλάσμα» τονίζει η Ειρήνη Δαινήλ και συνεχίζει λέγοντας πως είναι πολύ συνεπής.

«Της αρέσει η γυμναστική. Μαζί κάνουμε ενδυνάμωση και αερόβιο. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ πειθαρχημένη και ένα κορίτσι γεμάτο χαρά. Δεν το βάζει κάτω εύκολα και της αρέσουν τα δύσκολα» δηλώνει στο Secret.

Όσο για την απόφαση της να μπει στο Φάρμα η Ειρήνη Δανιήλ εξηγεί: «Δεν είχα ιδέα… Ήξερα ότι κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι λεπτομέρειες. Χάρηκα με την απόφασή της γιατί πιστεύω πως ότι κάνει το κάνει μετά από αρκετή σκέψη. Ο κόσμος θα τη λατρέψει πιο πολύ αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξει πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί» δηλώνει η personal trainer.

Η personal trainer δεν θέλει να χάσει επεισόδιο ενώ είναι σίγουρη πως η αθλήτρια της θα ξεχωρίσει και θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό «Δεν γίνεται να μην την λατρέψεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προπόνησή μας και μετά ενώ στη Αλεξάνδρα βρήκα και μια νέα φίλη. Της εύχομαι τα καλύτερα…!» ολοκληρώνει.

Δείτε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν… την δείτε στις οθόνες σας ως αγρότισσα

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024