Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φάρμα : Ποια «καυτή» καλλονή θα μεταμορφωθεί σε αγρότισσα;

Φάρμα : Ποια «καυτή» καλλονή θα μεταμορφωθεί σε αγρότισσα;

Η φημολογία για την είσοδό της στο ριάλιτι ήταν έντονη εδώ και καιρό

Δεν θα είναι το πρώτο της ριάλιτι. Και εδώ και μέρες γινόταν έντονος λόγος για την προσθήκη της στους παίκτες της «Φάρμας».

Επιτέλους, τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβεβαίωσε η ίδια – και αποζημίωσε τους θαυμαστές της για την αναμονή με ένα καυτό βίντεο.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την εντυπωσιακή ξανθιά που μας συστήθηκε μέσα από το My Style Rocks και τώρα ετοιμάζεται για τη «Φάρμα».

Εδώ και μέρες υπήρχαν οι φήμες πως η ξανθιά καλλονή θα μπει στη Φάρμα και τελικά επιβεβαιώθηκαν από την ίδια και μάλιστα με τον πιο «καυτό» τρόπο.

Μάλιστα, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο προκειμένου η είσοδός της στο παιχνίδι να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.

Η ξανθιά καλλονή ανακοίνωσε τη συμμετοχή της με ένα hot βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μετά την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι τηλεθεατές και κυρίως οι άνδρες, θα απολαύσουν ακόμη μία σέξι παρουσία στο κτήμα…

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη ‘Φάρμα’ και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας», είπε η ίδια σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024