Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάνει το 2/2 απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε και στη Γερμανία με 2-1 και κλείδωσε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα βρει μπροστά της την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της στάθηκε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια, ωστόσο η διαφορά ποιότητας την άφησε εκτός συνέχειας.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό είχε και η «αφλογιστία» του Έρλινγκ Χάαλαντ στα δύο παιχνίδια, καθώς ο Νορβηγός δε βρήκε δίχτυα ούτε στην Αγγλία αλλά ούτε και στη ρεβάνς της Γερμανίας.
Μάλιστα, η Σίτι ήταν η πρώτη ομάδα που ο Χάαλαντ δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντί της στο Champions League, καθώς όλες οι προηγούμενες οκτώ ομάδες που είχαν βγει στο δρόμο του είχαν πέσει και… θύματα.
Erling Haaland has faced 9 different teams in his Champions League career.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου