Τα εισιτήριά τους για την τελική 4άδα του Europa League «τσέκαραν» οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Αρσεναλ και Βιγιαρεάλ, με τους Κόκκινους Διαβόλους στα ημιτελικά της διοργάνωσης να αντιμετωπίζουν τους Ιταλούς, ενώ οι Κανονιέρηδες θα κοντραριστούν με τους Ισπανούς.
Στα παιχνίδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (15/4), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 τη Γρανάδα, έκανε το δύο στα δύο απέναντι στην ισπανική ομάδα και πέρασε με εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά, όπως επίσης και η Αρσεναλ που διέλυσε εκτός έδρας τη Σλάβια Πράγας με 4-0.
Από εκεί και πέρα, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με συνολικό σκορ 3-0 προκρίθηκε στην τελική 4άδα της διοργάνωσης, ενώ η Ρόμα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 1-1 με τον Αγιαξ και σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου αγώνα στο Αμστερνταμ, πέρασε στην επόμενη φάση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.