Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για την οριστική αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»

Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για την οριστική αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»

«Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω» είπε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου ύστερα από πέντε χρόνια, αποχαιρετά οριστικά τη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η γνωστή ηθοποιός, που σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για την αποχώρησή της από τη σειρά του Alpha, τον ρόλο της και το ενδεχόμενο επιστροφή της, αν το «Έλα στη θέση μου» συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Τέλος τα γυρίσματα λοιπόν για εσάς… Θα σας λείψει η Φαίη;

Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά.

Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει.

Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω.

Εν ολίγοις, ακόμα και αν συνεχιζόταν του χρόνου η σειρά, εγώ θα αποφάσιζα να μη συνεχίσω. Όσο για τους συνεργάτες; Μου λείπουν ήδη, αν και είμαι κάθε μέρα στα μηνύματα μαζί τους, γιατί είχαμε περάσει υπέροχα, κάτι που προφανώς συντέλεσε και στην επιτυχία της σειράς.

Η οποία ολοκληρώνεται αυτή τη σεζόν;

Θεωρώ πως το Έλα στη θέση μου έχει κι αυτό κλείσει τον κύκλο του και δική μου εκτίμηση είναι πως ναι, θα ολοκληρωθεί. Βέβαια τα πράγματα αλλάζουν, αλλά επειδή ο δικός μου ρόλος, όπως είπαμε, έχει ολοκληρωθεί, εάν αλλάξει όντως κάτι, δεν θα το μάθω άμεσα. Θα περιμένω λοιπόν να δω πώς θα τα φέρει τελικά ο χρόνος.

Στην τηλεόραση τι σας αρέσει να βλέπετε;

«Δεν παρακολουθώ κάτι ειδικά, γιατί ώσπου να βάλω τον Μάξιμο για ύπνο δεν ανοίγει τηλεόραση στο σπίτι. Όμως έχω δει κάτι λίγο από όλα, γιατί θέλω να έχω άποψη.

Οι “Άγριες μέλισσες”, π.χ., είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, με ωραίο σενάριο, σκηνοθεσία, ηθοποιούς, είναι κάτι που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Κι άλλες δουλειές βέβαια έχουν ενδιαφέρον και κάθε χρόνο είναι και καλύτερα πια νομίζω. Έτσι, ανεβαίνει διαρκώς το επίπεδο και θα μείνουν στον χώρο οι άνθρωποι που πραγματικά το αξίζουν, που είναι αληθινά επαγγελματίες και έχουν κάτι να πουν και να δώσουν».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024