Ολυμπιακός : Συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα με το κασκόλ της ΑΕΚ που τίμησε τα θύματα της Θύρας 7
«Η Μαρία του πάλεψε με δύναμη έως το τέλος. Η σκέψη μας είναι κοντά του και στα παιδιά του. Έχουν όλη την αγάπη μας», αναφέρει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Τη συμπαράστασή του, στο πένθος που βιώνει ο Κώστας Κατράνης, ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε συγκινήσει άπαντες όταν τίμησε με τη συνοδεία των δύο μικρών γιων του τα θύματα της Θύρας 7, εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο Κώστας Κατράνης, έχασε μετά από μάχη με τον καρκίνο, την γυναίκα του και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της, Νίκου Γαβαλά, στέκεται στο πλευρό του.
Ο κ. Γαβαλάς, έγραψε συγκεκριμένα:
«Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Εκείνα, φορούσαν τα ερυθρόλευκα. Εκείνος το κασκόλ της ΑΕΚ. Ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να το υλοποιήσει, όπως μου είχε πει τότε.
Ωστόσο, δε γνωρίζαμε πως βίωνε το δικό του Γολγοθά.
Μέχρι που έχασε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του, έπειτα από επτάχρονη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Η Μαρία του πάλεψε με δύναμη έως το τέλος. Η σκέψη μας είναι κοντά του και στα παιδιά του. Έχουν όλη την αγάπη μας».
Δείτε την ανάρτηση:
Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των…
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου