Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνετε πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι; Έχουμε τις καλύτερες προτάσεις!

Ψάχνετε πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι; Έχουμε τις καλύτερες προτάσεις!

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα πλησιάζει, με μικρούς και μεγάλους να την περιμένουν με ανυπομονησία

Ψάχνετε πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι; Έχουμε τις καλύτερες προτάσεις!

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα πλησιάζει, με μικρούς και μεγάλους να την περιμένουν με ανυπομονησία. Μπορεί και φέτος το Πάσχα να είναι κάπως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτό αποτελεί έναν ακόμα λόγο να το γιορτάσουμε με όλη μας την καρδιά, κάνοντας τα αγαπημένα μας πρόσωπα ευτυχισμένα χαρίζοντάς τους όμορφα δώρα. Είναι η εποχή για τον νονό και τη νονά να χαρίσουν στα βαφτιστήρια τους πανέμορφες λαμπάδες, μέσα από την πλούσια συλλογή πασχαλινών δώρων που διαθέτει το Public.

Λαμπάδες για κορίτσια, λαμπάδες για αγόρια, παιχνιδολαμπάδες, χειροποίητες λαμπάδες κάθε σχήματος και μεγέθους. Τι να πρωτοεπιλέξετε; Ας δούμε κάποιες συναρπαστικές επιλογές.

Τα τουβλάκια LEGO τα λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Ξεχωρίζουμε το LEGO DUPLO Τρένο με Αριθμούς, το οποίο περιέχει μια λαμπάδα και το παιχνίδι «Τρένο με Αριθμούς». Προσφέρει στα παιδιά πολύχρωμη εισαγωγή στους αριθμούς και την αρίθμηση. Καθώς τα παιδιά θα φτιάχνουν το τρένο και θα παίζουν, θα μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και τους αριθμούς. Μια ακόμα επιλογή είναι το LEGO City Police Prisoner Transport που περιλαμβάνει χαρακτήρες από την τηλεοπτική σειρά LEGO City Adventures μαζί με μια λαμπάδα. Τα παιδιά μπορούν να αναπαράγουν σκηνές και να δημιουργήσουν τις δικές τους συναρπαστικές ιστορίες, ενθαρρύνοντας το φανταστικό παιχνίδι ρόλων.

Η παιχνιδολαμπάδα LEGO Friends Olivia’s Electric Car είναι το ιδανικό παιχνίδι για παιδιά που αγαπούν τα οχήματα και το περιβάλλον. Το σετ ενθαρρύνει τη δημιουργική αφήγηση και τις ατελείωτες περιπέτειες. Αν ψάχνετε για λαμπάδα και ταυτόχρονα δημιουργικό παιχνίδι για αγόρια και κορίτσια 6+, η παιχνιδολαμπάδα LEGO® Friends Heartlake City Organic Café είναι η καλύτερη επιλογή. Αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού και θα διασκεδάσει τα παιδιά για ώρες, καθώς θα μπορούν να φτιάξουν νόστιμα πιάτα στην κουζίνα, φροντίζοντας τον κήπο και απασχολούμενα με τη περισυλλογή τροφίμων.

Τέλος, ήρθε η ώρα του τουρνουά για μαχητές Νίντζα! Με την παιχνιδολαμπάδα LEGO Ninjago Legacy Tournament Of Elements τα παιδιά οργανώνουν μονομαχίες και «παλεύουν» για την πολύτιμη λεπίδα από νεφρίτη ώστε να βγουν νικητές στο Τουρνουά Των Στοιχείων. Μια ακόμα «χορταστική» παιχνιδολαμπάδα, ιδανική για τους λάτρεις των Playmobil είναι η Playmobil Πιτσαρία που περιλαμβάνει το παιχνίδι City Life Pizzeria With Garden Restaurant και θα ενισχύσει τη διαπροσωπική και την ενδοπροσωπική ευφυία των παιδιών.

Για τα παιδία, τώρα, που δεν αποχωρίζονται τις κούκλες τους, δώστε τους την ευκαιρία να ζήσουν σαν γοργόνες, με τη λαμπάδα Nancy Γοργόνα! Τα παιδιά μπορούν να φορέσουν ουρά γοργόνας στην κούκλα, να τη βάλουν στο νερό και να αλλάξουν χρώμα στην ουρά της!

Αν προτιμάτε τις χειροποίητες λαμπάδες, στο public.gr θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία για να διαλέξετε αυτή που θα ενθουσιάσει το βαφτιστήρι! Εμάς μας άρεσε πολύ η πασχαλινή λαμπάδα από την Glam & Plan με θέμα Ουράνιο τόξο, που έχει και ασορτί παιδικό σακίδιο πλάτης και θα τα ενθουσιάσει με το υπέροχο σχέδιό της. Μια πιο διαφορετική επιλογή είναι να χαρίσετε μια χειροποίητη αρωματική λαμπάδα, με ιδιαίτερο στιλ και άποψη. Η λαμπάδα Λουλούδι Μεταξωτό είναι ανάγλυφη ριγέ σε σοκολατένιο χρώμα, δεμένη με λεπτό κορδόνι και στολισμένη με δαντέλες, χοντρό βαμβακερό κορδόνι, μεταλλικές χάντρες και ένα μεγάλο μεταξωτό λουλούδι σε απόχρωση σάπιου μήλου, ενώ η λαμπάδα Frida Kahlo έχει άρωμα κανέλλας και απεικονίζει τη σπουδαία καλλιτέχνιδα Frida Kahlo που θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους.

Φέτος το Πάσχα χαρίστε χαμόγελα, χαρίστε υπέροχες, μοναδικές, πολύχρωμες λαμπάδες μέσα από την πλούσια συλλογή του public.gr και κάντε τα παιδιά ευτυχισμένα!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024