Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο MasterChef και παρά τη στρατηγική του Στέφανου ο Ιωάννης είναι αυτός που έβγαλε το καλύτερο πιάτο και επέστρεψε πανηγυρικά στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Αυτή η εξέλιξη όμως, φάνηκε να μην άρεσε και πολύ στους συμπαίκτες του, με τη Μαρία να δηλώνει ανοιχτά πως στήριζε τον Στέφανο και της κακοφάνηκε που μπήκε ο Ιωάννης.

Λίγο νωρίτερα εκείνος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως οι δυο τους παρεξηγήθηκαν, δεν είναι ζευγάρι και δεν υπάρχει τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους, με τη Μαρία να αναφέρει: «Εννοείται ότι θέλω τον Στέφανο περισσότερο από τον Γιάννη» και να εξηγεί ότι θα είναι άδικο να χάσουν οι παίκτες που ήταν ως τώρα στο παιχνίδι τη θέση τους από τους παλιούς παίκτες.

Και συνέχισε:

«Ούτε για πλάκα δεν θέλω να σκέφτομαι όλη αυτήν η συνωμοσία για εμένα και τον Ιωάννη –κάτι που δεν υπάρχει- μπορεί να καπελώσει το τι ήρθε να κάνω εδώ. Για κανένα λόγο δεν ήρθα να δείξω ότι ψάχνω για σχέση ή ότι είμαι όμορφη. Ήρθα να δείξω ότι μπορώ παρά την εξωτερική μου εμφάνιση -που δεν την έχω επιλέξει- να ανταπεξέλθω επαγγελματικά σε μια επαγγελματική κουζίνα και το MasterChef. Γι΄ αυτό έφθασα ως την 8άδα. Δεν με έχει φθάσει η εξωτερική μου εμφάνιση εδώ».

Η αντίδραση αυτή της Μαρίας προκάλεσε χαμό στο Τwitter που έσπευσε να θυμίσει στη Μαρία, το προνόμιο που της είχε δώσει απλόχερα ο Ιωάννης, αλλά και να ξεσπαθώσουν για την επιστροφή του… ασώτου!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο