Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο : Η απίστευτη διάρρηξη περιπτέρου διάρκειας... τεσσάρων ωρών

Βίντεο : Η απίστευτη διάρρηξη περιπτέρου διάρκειας… τεσσάρων ωρών

Θρασύτατοι διαρρήκτες λεηλάτησαν περίπτερο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στη διάρκεια... μαραθώνιας επιχείρησης και πούλησαν τη λεία τους σε άλλον περιπτερά.

Εικόνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κατέγραψε πριν τα ξημερώματα του Σαββάτου απίστευτη διάρρηξη σε περίπτερο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, με πρωταγωνιστές δύο θρασύτατους άνδρες, οι οποίοι επί τέσσερις ώρες λεηλατούσαν ανενόχλητοι τους χώρους του.

Με λοστούς

Οι δύο δράστες, αφού προσπαθούσαν για αρκετή ώρα με λοστούς, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το ΚΡΗΤΗ TV, κατάφεραν να σπάσουν τα κιγκλιδώματα, να σύρουν το προστατευτικό και στη συνέχεια γκρεμίσουν κυριολεκτικά τα πάντα.

Στη συνέχεια, έσπασαν το τζάμι της πρόσοψης και ο πιο ευέλικτος από τους δύο διαρρήκτες μπήκε από την θυρίδα που εξυπηρετεί ο περιπτεράς την πελατεία του, και άρχισε την «επιδρομή».

Αφού πήρε τα ελάχιστα χρήματα από τις εισπράξεις που υπήρχαν μέσα στο συρτάρι, γέμιζε κουβάδες με τα καπνικά προϊόντα του περιπτέρου και τους έδινε στον συνεργό του, ενώ εκείνος απομάκρυνε από τον χώρο τη λεία.

Τέσσερις ολόκληρες ώρες κράτησε η «επιχείρηση» των διαρρηκτών, μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν εκατοντάδες κουτιά από τσιγάρα και είδη καπνού, αρκετά μεγάλης αξίας.

Εκοψαν το ρεύμα

Νωρίτερα, είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και να κόψουν το ρεύμα, νομίζοντας ότι είχαν εξουδετερώσει και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου, κατάφεραν από τα ξημερώματα του Σαββάτου – ξεκίνησαν την προανάκριση – να εντοπίσουν τους δύο δράστες, ο ένας είναι κάτοικος της περιοχής και ο άλλος κάτοικος του Ηρακλείου.

Ακολούθησαν τα ίχνη τους και έφτασαν μέχρι το Ηράκλειο, όπου ο ένας από τους δράστες, που οδηγούσε και το αυτοκίνητο όταν διέφυγαν, πήγε σε περίπτερο και πούλησε τη λεία του σε άλλον περιπτερά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κλοπιμαία και ειδοποίησαν τους έκπληκτους ιδιοκτήτες του περιπτέρου που «ρήμαξαν» οι δύο άνδρες, λέγοντάς τους ότι αφενός είχαν εξιχνιάσει τη διάρρηξη βρίσκοντας τους ενόχους και αφετέρου ότι επιστρέφει στην κυριότητά τους όλο το εμπόρευμα.

Πηγή: neakriti.gr

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024