UEFA : Δέκα αγωνιστικές στον Κούντελα για ρατσιστική επίθεση
Ο Τσέχος αμυντικός κρίθηκε ένοχος για ρατσιστική επίθεση στον Καμαρά.
Με μία από τις πιο αυστηρές ποινές που προβλέπονται στους κανονισμούς της, τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τον αμυντικό της Σλάβια Πράγας, Όντρεϊ Κούντελα, κρίνοντας τον ένοχο για ρατσιστική επίθεση στον Γκλεν Καμαρά της Ρέιντζερς.
Το δικαιοδοτικό όργανο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας επέβαλλε στον Κούντελα ποινή δέκα αγωνιστικών για το παράπτωμα του.
Ο Κούντελα είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο αντίπαλος του, είτε παρανόησε τα λεγόμενα του, είτε έχει άλλους σκοπούς. Ωστόσο, φαίνεται πως τα στοιχεία που συνέλλεξε η Πειθαρχική Επιτροπή κρίθηκαν επαρκή για την τιμωρία του Κούντελα.
Ο Κούντελα με τον Καμαρά είχαν διαπληκτιστεί μετά τη λήξη του παιχνιδιού Σλάβια – Ρέιντζερς στο Europa League, στο οποίο είχε προκριθεί η τσεχική ομάδα.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]
- Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος, ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ για την Ουκρανία
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Φοινικούντα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι δυο 22χρονοι
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του



