Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δεδομένα για τον νέο προπονητή στην ΑΕΚ

Τα δεδομένα για τον νέο προπονητή στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα «σαφάρι» αναζήτησης του κατάλληλου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά.

Η απόφαση στην ΑΕΚ για αλλαγή προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ειλημμένη, αφού οι διοικούντες του συλλόγου δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή για να κοιτάξει για τεχνικό η Ένωση, ο οποίος δεν θα είναι Έλληνας και ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται σε αναζήτηση του κατάλληλου για τον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν έμπειρο προπονητή, με παραστάσεις και που έχει ανταπεξέλθει σε καταστάσεις πρωταθλητισμού, προκειμένου να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο γήπεδο τη νέα σεζόν.

Οι περιπτώσεις που έχουν ακουστεί για την ΑΕΚ είναι πολλές όμως αυτές που έχουν ξεχωρίσει είναι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ στη λίστα βρίσκονται και οι Κίκε Φλόρες, Κίκε Σετιέν, Αμπελάρδο, Μίτσελ αλλά και άλλοι προπονητές τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κίνηση από την ΑΕΚ ή κάποια επίσημη πρόταση, όμως δεδομένα η ΑΕΚ προσπαθεί κάτω από άκρα μυστικότητα να προχωρήσει την περίπτωση που την ενδιαφέρει περισσότερο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024