Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουάρντα : Ποιος ΠΑΟΚ; Καλύτερα στον Βόλο…

Ουάρντα : Ποιος ΠΑΟΚ; Καλύτερα στον Βόλο…

Όταν φεύγεις από μια ομάδα όπως ο Βόλος και πηγαίνεις στον ΠΑΟΚ περιμένεις πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Last year…

Περνάει ωραία στον Βόλο ο Ουάρντα, έχει βρει και ωραία παρέα, έλεγε με νόημα ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος για τον Αιγύπτιο άσο που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουάρντα που από ταλέντο ξεχειλίζει αλλά έχει άλλα ζητήματα που δεν του επέτρεψαν να κάνει το παραπάνω βήμα, για αυτό και τα τελευταία χρόνια πήγαινε δανεικός από ομάδα σε ομάδα, μια στον Ατρόμητο, μια στη Λάρισα και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στον Βόλο.

Ο Ουάρντα προφανώς ήταν σημείο αναφοράς στην ομάδα του Μπέου. Την βοήθησε πολύ να κάνει καλό ξεκίνημα και να εδραιωθεί στα μεσαία και άνετα στρώματα της βαθμολογίας. Και τον Ιανουάριο να τραβήξει το ενδιαφέρον του Άρη που έφερε άρον – άρον την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Ένας ΠΑΟΚ βεβαίως που πλέον δεν έχει την πολυτέλεια να μην έχει στο ρόστερ του, στην 11αδα του για την ακρίβεια, τον Ουάρντα.

Και παρότι όντως ο Ουάρντα παίζει στον ΠΑΟΚ και είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν, τελικά στον Βόλο για αυτόν βαθμολογικά ήταν καλύτερα.

Για την ακρίβεια σε 14 ματς με τον Ουάρντα ο Βόλος μάζεψε 19 βαθμούς. Στο διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ξέρετε πόσους έχει πάρει η ομάδα του Ιβάν; 22 βαθμούς σε 15 ματς, ένα παραπάνω δηλαδή από όσα έπαιξε στον Βόλο.

Από την μια ο Βόλος που ήταν ομάδα για να σώσει την κατηγορία και τελικά δια περιπάτου έμεινε και παίζει να τερματίσει και 7η και από την άλλη ο ΠΑΟΚ που υποτίθεται πως θα πήγαινε για πρωτάθλημα και τώρα δίνει μάχη για να βγει Ευρώπη. Ποιος να το έλεγε στον Ουάρντα πως τελικά στον Βόλο του Μπέου θα ήταν ουσιαστικά καλύτερα από τον ΠΑΟΚ.

Τον ΠΑΟΚ που το τελευταίο διάστημα μόνο την ΑΕΚ νικά και δυστυχώς για αυτόν αργεί να ξαναπαίξει μαζί της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024