Άλλο ένα πρόβλημα στον Άρη, ένας ακόμη «πονοκέφαλος» για τον Άκη Μάντζιο. Ο Δημήτρης Μάνος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Έλληνας επιθετικός θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Παράλληλα, ο Μπρούνο Γκάμα που τέθηκε νοκ άουτ στην αρχή της εβδομάδας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας και θερπαεία.
Επιπλέον, ο Μπρούνο Φελίπε δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Γιοχάν Μπεναλουάν, Έργκυς Κάτσε.
Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και στην προπόνηση της Πέμπτης (15/4) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.
Η Μύκονος Betsson ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» στο δεύτερο (76-90) και προκρίθηκε με 2-0 νίκες στα ημιτελικά των play offs της Stoiximan GBL
LIVE: ΟΦΗ – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Βόλος για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Άρης – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Λεβαδειακός για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.