Δήμος Πειραιά : Συνάντηση Μώραλη με τους πρέσβεις της Ινδίας και της Ινδονησίας
Συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον αθλητισμό
Εθιμοτυπικές διαδοχικές συναντήσεις είχε χθες ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο δημαρχείο, με τον πρέσβη της Ινδίας κ. Amrit Lugun, ο οποίος συνοδευόταν από τον Επιτετραμμένο Γραμματέα της πρεσβείας κ. S. Rajendran και με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας κ. Ferry Adamha.
Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παρευρέθηκε επίσης η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία του covid-19 και στο τέλος τους αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μετά τις εθιμοτυπικές συναντήσεις σε δήλωσή του, τόνισε: «Υποδέχθηκα στο δημαρχείο Πειραιά τους πρέσβεις της Ινδίας και της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα. Στο επίκεντρο των συζητήσεών μας ήταν θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, αλλά και ευρύτερα θέματα στα οποία θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Τέτοιου είδους συναντήσεις είναι πάντα χρήσιμες, καθώς ανοίγουν επιπλέον διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με χώρες του εξωτερικού και εντάσσονται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που επιθυμούμε για την πόλη μας».
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους


