Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Λαγούτης: Η εξομολόγηση για τους 26 μήνες απεξάρτησης και το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Τσαφούλια

Πέτρος Λαγούτης: Η εξομολόγηση για τους 26 μήνες απεξάρτησης και το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Τσαφούλια

Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την γνωριμία του με τον γνωστό σκηνοθέτη αλλά και όσα δήλωσε για το ταξίδι της απεξάρτησης από τα τυχερά παιχνίδια.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο απόψε ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά «Ήλιος» αλλά και για τον ρόλο του στο «Έτερος Εγώ».

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε μάλιστα τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια ενώ μίλησε και για την απεξάρτησή του από τα τυχερά παιχνίδια.

«Βαριόμουν να πάω στην πρεμιέρα της ταινίας του Τσαφούλια. Δεν ήξερα τι ήταν, είχα λάβει την πρόσκληση και βαριόμουν. Με έπεισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάμε στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ. Όταν πήγαμε της λέω “καλά με έφερες να δω ελληνικό αστυνομικό”; Μου λέει πρόσεξε τι λες γιατί κάθεται δίπλα σου ο σκηνοθέτης. Της λέω δεν με νοιάζει και κάθισα βαριεστημένος να το δω.

Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Στο τέλος είπα στον Τσαφούλια «Δεν με ξέρεις αλλά ο, τι κάνεις εγώ έρχομαι για ένα πέρασμα, να κάνω τον κομπάρσο». Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια και το ταξίδι της απεξάρτησης:

«Κάθε χρόνο γιορτάζω δύο φορές. Έχω δύο γενέθλια γιατί έχω ξαναγεννηθεί. Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο Κεθεα για να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια.

Πρέπει κάποιος να το θέλει και να είναι έτοιμος να το κάνει. Για να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα μέσα σου. Μου πήρε 26 μήνες για να απεξαρτηθώ. Το παλεύεις και ξανακοιτάς τη ζωή σου με άλλο τρόπο.

Θα υποφέρεις αλλάζοντας πράγματα που έχεις μάθει λάθος. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα. Έρχονται ασταμάτητα σα να σε βλέπει μια ανώτερη δύναμη και να σε επιβραβεύει. Θέλει υπομονή» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024