Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ : Υποδέχεται τα πρώτα γκρουπ τουριστών τον Μάϊο

Ισραήλ : Υποδέχεται τα πρώτα γκρουπ τουριστών τον Μάϊο

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να υποδέχεται τα πρώτα γκρουπ εμβολιασμένων τουριστών τον επόμενο μήνα, καθώς η δική του εκστρατεία ανοσοποίησης έχει μειώσει σημαντικά τα κρούσματα COVID-19.

Το Ισραήλ θα ξεκινήσει να επιτρέπει την περιορισμένη είσοδο γκρουπ εμβολιασμένων τουριστών τον επόμενο μήνα καθώς η δική του εκστρατεία ανοσοποίησης έχει μειώσει σημαντικά τα κρούσματα COVID-19, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.

Όλοι οι ξένοι επισκέπτες θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό τεστ PCR πριν επιβιβαστούν σε πτήση προς το Ισραήλ και ιολογικό τεστ για να αποδείξουν τον εμβολιασμό τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα υπουργεία Υγείας και Τουρισμού ανέφερε ότι ένας «περιορισμένος αριθμός γκρουπ θα αρχίσουν να φθάνουν στις 23 Μαΐου» κατά την αρχική φάση του σχεδίου, ενώ δεν δόθηκαν ακριβή νούμερα στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, σε επόμενη φάση, η είσοδος των γκρουπ θα διευρυνθεί ενώ θα επιτραπεί να εισέλθουν στη χώρα και μεμονωμένοι ταξιδιώτες, με την υγειονομική κατάσταση στο Ισραήλ να είναι αυτή που θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα.

Το Ισραήλ είναι η πρώτη εμβολιασμένη χώρα

«Το Ισραήλ είναι η πρώτη εμβολιασμένη χώρα και οι πολίτες του Ισραήλ είναι οι πρώτοι που χαίρονται αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Γιούλι Εντελστάιν. «Μετά το άνοιγμα της οικονομίας, είναι ώρα να επιτρέψουμε τον τουρισμό με προσεκτικό και μελετημένο τρόπο».

Πριν από ένα μήνα το Ισραήλ ξεκίνησε να «ανοίγει» την οικονομία του χάρη σε μια πρωτοφανή εκστρατεία ανοσοποίησης, στο πλαίσιο της οποίας περίπου 5 εκατ. από τα 9,3 εκατ. κατοίκων της χώρας έχουν ήδη λάβει και τις δύο δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19. Αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ υπάρχουν 3.369 ενεργά κρούσματα Covid-19 ενώ τα ημερήσια περιστατικά έχουν μειωθεί σε περίπου 200.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024