Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Κριστιάν Λόπεθ. Ο Ισπανός επίθετικός του Άρη, που παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Καρταχένα, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για οκτώ μήνες περίπου.
Οι εξετάσεις στις οποίες οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής από το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις.
Ο Λόπεθ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και στην συνέχεια θα ξεκινήσει να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Φυσικά χάνει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μεγάλο μέρος και της επόμενης.
Φυσικά η ΠΑΕ Άρης έσπευσε να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της περαστικά για τον τραυματισμό του.
✍: Ánimo Cristian. Esperamos que te recuperes pronto… Nuestro pensamiento está contigo… 💛🖤⚽️🤜🤛💪 #ARISFC #ARISFamily
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».