Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραϊόλα : «Δεν είμαστε σε πόλεμο με την Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ»

Ραϊόλα : «Δεν είμαστε σε πόλεμο με την Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ»

Ο Μίνο Ραϊόλα σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως έχει καλή σχέση με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ παρά το γεγονός πως συμφωνεί σε όλα στην υπόθεση της μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Ολλανδο-ιταλός μάνατζερ του Ερλινγκ Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, διευκρίνισε ότι σέβεται, αλλά δεν συμφωνεί απαραίτητα με την αδιαλλαξία της Ντόρτμουντ στη διαπραγμάτευση της μεταγραφής του 20χρονου Νορβηγού διεθνή επιθετικού, στο τέλος αυτής της σεζόν.

Ο γνωστός ατζέντης ξεκαθάρισε ότι έχει καλή σχέση με τη διοίκηση των Βεστφαλών και πως δεν είναι σε πόλεμο, όπως γράφεται συχνά πυκνά στα ΜΜΕ.

«Μίλησα με τους ηγέτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι. Σέβομαι τη θέση του συλλόγου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτή», τόνισε ο Μίνο Ραϊόλα, μιλώντας στο Sport1.

«Έχω μια καλή σχέση μαζί τους, δεν είμαστε σε πόλεμο», διευκρίνισε. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ έχει συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ, έως το καλοκαίρι του 2024, με τη ρήτρα του να είναι στα 75 εκατομμύρια ευρώ, η οποία όμως είναι σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2022.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024