Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπρούμα : Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ελληνική ομάδα - Επόμενος στόχος το Κύπελλο

Μπρούμα : Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ελληνική ομάδα – Επόμενος στόχος το Κύπελλο

Ο Αρμίντο Μπρούμα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, το γκολ του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον επόμενο μεγάλο στόχο των Ερυθρολεύκων

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 46ου συνολικά στην ιστορία του, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-1 στο Καραϊσκάκη.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με το Τριφύλλι χάρη σε δύο τέρματα του Χασάν, ενώ ο Μπρούμα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις, ώστε να ξεσπάσουν σε έξαλλους πανηγυρισμούς οι Πειραιώτες με τη λήξη του ματς.

Ο πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στην Πορτογαλία για την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα βίωσε την πρώτη του χρονιά στο λιμάνι, ενώ αναφέρθηκε στο γκολ του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στον επόμενο μεγάλο στόχο των Ερυθρολεύκων τη φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούμα:

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν όλοι στο σύλλογο. Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων και το αξίζουν 100%. Αυτή η σεζόν έγινε σε συνθήκες πρωτόγνωρες, αλλά ο Ολυμπιακός μπόρεσε να προσαρμοστεί στις δυσκολίες και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Στον Ολυμπιακό μετράει μόνο η νίκη και καταφέραμε και κερδίσαμε ακόμη έναν τίτλο, δείχνοντας ότι είμαστε η καλύτερη ελληνική ομάδα.

Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι πρωταθλητής, κάτι που είχα γευτεί ξανά και στην Τουρκία. Ευτυχώς μπόρεσα να βοηθήσω και εγώ την ομάδα με την προσφορά μου στο γήπεδο. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένας ονειρεμένος αγώνας, όπου σκόραρα και η ομάδα κέρδισε και μαθηματικά τον τίτλο. Είμαι πολύ περήφανος που έζησα ξανά αυτήν την εμπειρία στην καριέρα μου. Αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, θέλουμε επίσης να κερδίσουμε το Κύπελλο και πρέπει να επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024