Φαίνεται πως αρχίζει να λάμπει το αστέρι μια 18χρονης με ένα βαρύ επώνυμο.
Της Τρίνιτι Ρόντμαν.
Ο Ντένις Ρόντμαν μπορεί να μάγευε στο παρκέ έχοντας στα χέρια την πορτοκαλί μπάλα… η κόρη του όμως διάλεξε να γράψει ιστορία με την ασπρόμαυρη στα πόδια στα γήπεδα του ποδοσφαίρου.
H 18χρονη Τρίνιτι Ρόντμαν πριν λίγους μήνες επιλέχθηκε στο νούμερο 2 του draft από τις Ουάσιγκτον Σπίριτ. Στην πρώτη της συμμετοχή κόντρα στις Νορθ Καρολάινα Κάριτζ, έβαλε γκολ και έγινε η νεότερη σκόρερ στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Τρίνιτι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας έχοντας παρακαταθήκη τα γονίδια αλλά και το ταμπεραμέντο του μπαμπά της. Οι αναρτήσεις της στα σόσιαλ μίντια συγκεντρώνουν τα βλέμματα των θαυμαστών της, όσο και όταν σκοράρει με την ασπρόμαυρη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League