Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά γύρισε στην Ελλάδα - Δείτε το νέο της look

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά γύρισε στην Ελλάδα – Δείτε το νέο της look

Η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από story της στο Instagram και πάθαμε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Χριστίνα Κεφαλά επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από story της στο Instagram και πάθαμε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του και ήδη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη για το ριάλιτι επιβίωσης στο Love it.

Η Χριστίνα ανέφερε: «Είμαι καλά, αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένη με την αποχώρησή μου. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη και είδα τα παιδιά να απομακρύνονται. Ο James δε θα έλεγε ποτέ να με ψηφίσουν όλοι. Θα το πήγαινε διπλωματικά. Τον έχω μάθει. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί και πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να φανεί στην τηλεόραση πως έχω εγώ το πρόβλημα και εκείνος είναι αυτός που τα ενώνει όλα. Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο που με ψήφισε ότι το έκανε επίτηδες. Με πειράξει που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δε μου ζήτησε συγγνώμη.

Η νεαρή brand ambassador από το Μενίδι επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο look στα μαλλιά! Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, την είδαμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα και να ζητά από τους διαδικτυακούς της ακολούθους να της μεταφέρουν όσα γίνουν στο Survivor και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε το story

«Είμαι στην αναμονή για Ελλάδα, δε μπορώ να δω το επεισόδιο και θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιοι θα είναι υποψήφιοι» ακούγεται να λέει στο story της.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024