Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός ο οποίος προηγήθηκε, συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή απόδοση στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Πίρσμαν εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά στο 10′, η μπάλα από κόντρες στρώθηκε στον Μπρένερ και αυτός από κοντά «εκτέλεσε» τον Επασί.
Η αντίδραση ήταν αναγκαία για τη Λαμία και τη βρήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά με την ισοφάριση στο 47′, όταν ο Ντέλετιτς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Τζανετόπουλος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά σκόραρε. Ένα λεπτό αργότερα, ο σκόρερ παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, όταν με κεφαλιά πήγε να διώξει αλλά τράνταξε το δοκάρι του Επασί.
Ο ΠΑΣ άγγιξε το 2-1 αλλά ο Επασί απέκρουσε το τετ-α-τετ του Παμλίδη και στο 78′ ο Ντέλετιτς προειδοποίησε και απέναντι από τον Λοντίγκιν πλάσαρε στο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να συγκινούνται και ο Ντέλετιτς στο 82′ «χτύπησε» για το 1-2! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ωραίο πλασέ αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά!
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα
ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή «προπόνηση» κόντρα Μύκονο Betsson (97-76), πριν τα ματς με τη Βαλένθια, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Κορυφαίοι Ρογκαβόπουλος και Μήτογλου.