Τετάρτη 08 Ιουλίου 2026
weather-icon 25o
Άρης : Θλάση οι Γκάμα και Μπρούνο

Άρης : Θλάση οι Γκάμα και Μπρούνο

Εξαίρετικά αμφίβολος ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, περίπου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Οι Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία υπό την επίβλεψη του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδειξαν οτι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο.

Ο Μπρουνο Φελίπε υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και θα ακολουθήσει προγράμμα αποθεραπείας, ενώ θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε τρεις εβδομάδες, περίπου.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Ιουλίου 2026
Cookies