Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Ξανά με προβλήματα η προπόνηση, γλίτωσαν τα χειρότερα Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος

ΑΕΚ : Ξανά με προβλήματα η προπόνηση, γλίτωσαν τα χειρότερα Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος

Με πολλές απουσίες για ακόμη μία φορά η προπόνηση της ΑΕΚ. Θετικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χρήστου Αλμπάνη και του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησε η ΑΕΚ που κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, με το 3-1 στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη να επαναφέρει μία ηρεμία στον σύλλογο.

Για ακόμη μία φορά ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την προπόνηση να διεξάγεται με πάρα πολλές απουσίες στις οποίες μπήκαν και οι Αλμπάνης, Βασιλαντωνόπουλος μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές ωστόσο φαίνεται πως… γλίτωσαν, καθώς οι εξετάσεις τους ήταν «καθαρές» και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Οι Όλεγκ Νταντσένκο, Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ξεκίνησαν θεραπεία. Οι Όλεγκ Νταντσένκο, Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες (πλην των Σάκχοφ, Σιμόες) προπονήθηκαν κανονικά. Στα καλά νέα της ημέρες η επιστροφή του Γιάννη Σαρδέλη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη στις 11.00.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024