Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι»

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι»

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου και στενού της συνεργάτη Γιώργου Καραϊβάζ

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε την Παρασκευή 9 Απρίλη ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη, Γιώργος Καραϊβάζ.

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια συναντήθηκε για τελευταία φορά με τον Γιώργο Καραϊβάζ την Παρασκευή στο πλατό και λίγη ώρα μετά τις 14.00 έμαθε για τη στυγερή δολοφονία του, λίγα μετά από το σπίτι του στον Άλιμο.

Με το αγαπημένο του τραγούδι, το Βουνό, και μερικές φωτογραφίες με τους συνεργάτες της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό. Στη θέση όπου καθόταν ο αδικοχαμένος Γιώργος Καραϊβάζ ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια, η κούπα του και ένα ποτήρι νερό…

«Καλό μεσημέρι, δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος… “Έλα μωρέ Ζήνα”. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, γιατί έτσι θα ‘θελε κι εκείνος. Έγραψα ότι ήταν αδερφός… Ήταν οικογένεια, που όταν την έχασα, τη βρήκα.

Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι…

Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα… Ο Γιώργος Καλιακμάνης, που είναι σήμερα εδώ, με πήρε τηλέφωνο, και με πήρε να δω αν ξέρω κάτι.

Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια, δυστυχώς πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά» ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής και εξομολογήθηκε πως πήρε περίπου 70.000 μηνύματα όλο το Σαββατοκύριακο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ :

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024