Μια διαφορετική έναρξη έκαναν οι «Κου Κου» στη σκιά της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Και μπορεί να μην ήταν μέλος της εκπομπής τους όπως είπαν ήταν όμως ένας άνθρωπος που έβλεπαν καθημερινά, ενώ όλο το Star δεν μπορεί να δεχτεί τον θάνατό του.

«Ξεκινάμε διαφορετικά γιατί όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή, μουδιασμένοι. Δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και κανείς έχει κέφι. Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αλλά στο πρώτο μέρος πρέπει να εκφράσουμε κι εμείς τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή το μεσημέρι. Στο άκουσμα της είδησης αυτής φυσικά κανένας δεν το πίστεψε, δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύουμε στην ίδια παραγωγή και στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν βέβαια ήταν μέλος της δικιάς μας εκπομπής όμως ήταν ένας άνθρωπος που γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά, τον βλέπαμε καθημερινά και είμαστε όλοι πραγματικά πολύ σοκαρισμένοι. Είναι κοινός τόπος ότι κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ» είπε η Κατερίνα.

Η εκπομπή πρόβαλε πλάνα από την κηδεία του άτυχου δημοσιογράφου που τελέστηκε στη Δράμα αλλά και τα λόγια του γιου του στον επικήδειο του πατέρα του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο