Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός και στόχος τα 47!

Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός και στόχος τα 47!

Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η κορυφαίο ομάδα της χώρας και στόχος των πειραιωτών είναι να κατακτήσουν και το επόμενη πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός «σφράγισε» με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να πανηγυρίζει στο φινάλε του αγώνα το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ήταν μια μεγάλη νίκη για τους ερυθρόλευκους, ειδικά από την στιγμή που έγινε με ανατροπή και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν αυτό που έπρεπε στα δύο τελευταία ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού είναι αναμφισβήτητη και αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι η αναγνώριση της ανωτερότητας των πειραιωτών.

Όλοι αναγνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος κι αυτό άλλωστε «αποτυπώνεται» και από τον βαθμολογικό πίνακα.

Είναι μεγάλη υπόθεση πως οι πειραιώτες είχαν την δυναμική από την περσινή σεζόν και με την ομάδα που έχει φτιάξει ο Μαρτίνς ένα είναι το σίγουρο.

Ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του επόμενου πρωταθλήματος.

Είναι προφανές ότι οι βάσεις υπάρχουν κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς.

Οι πρωταθλητές έκαναν μια εξαιρετική σεζόν, καθώς ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μιας ιδιαίτερης χρονιάς λόγω κοροναϊού.

Ποιος είναι ο στόχος για την ομάδα του Πειραιά; Στο μεγάλο λιμάνι έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός από σήμερα κιόλας σκέφτεται το 47ο πρωτάθλημα και γι’ αυτό τον λόγο είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι τόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι όσο και παίκτες του τριφυλλιού, τόνισαν μετά το παιχνίδι πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα.

Λέει κι αυτό πολλά για την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και αυτή η ανωτερότητα φάνηκε από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός είχε δυναμική ενώ οι αντίπαλοι του στην «κούρσα» για τον τίτλο αδυνατούσαν ν’ ακολουθήσουν.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί βέβαια είναι ότι η σεζόν δεν τελείωσε, καθώς στόχος των πειραιωτών είναι να κατακτήσουν και το Κύπελλο.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι υπάρχουν εφτά ακόμα ματς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να είναι προσεκτικοί μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά από τις άλλες ελληνικές ομάδες και συνεχίζει με στόχο να ζήσει τέτοια βραδιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θέλει να πανηγυρίσει για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Και εκατομμύρια οπαδοί του Θρύλου φωνάζουν «δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ». Εκατομμύρια λέμε…

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024