Ο Ολυμπιακός έγινε ο 3ος πρωταθλητής στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν!
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής, ενώ παράλληλα έγινε μόλις η τρίτη ομάδα σε όλη την Ευρώπη που κατακτάει τόσο νωρίς τον τίτλο.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-1 στο Καραϊσκάκη και μάλιστα με ανατροπή. Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί τίτλο, από την τρίτη κιόλας αγωνιστική των play off και έγιναν μόλις η τρίτη ομάδα σε όλη την Ευρώπη που καταφέρνει να στεφθεί πρωταθλήτρια τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν.
Η πρώτη ομάδα χρονικά που πήρε το πρωτάθλημα στη χώρα της για τη σεζόν 2020-21 ήταν η Ρέιντζερς, η οποία επέστρεψε στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Το 55ο πρωτάθλημα της ιστορίας της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ ήρθε στις 7 Μαρτίου, δηλαδή περίπου ένα μήνα πριν από τον Ολυμπιακό.
Η δεύτερη ομάδα ήταν η Μπουντούτσνοστ, η οποία κυριάρχησε όλη τη σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά εξασφάλισε διαφορά που της δίνει τον τίτλο λίγες ώρες πριν από τον Ολυμπιακό!
Στις 19:00 ώρα Ελλάδας ολοκληρώθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουτιέσκα, την ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση, με συνέπεια το τελικό 1-0 να αυξάνει την απόστασή τους στους 26 βαθμούς, με 7 αγωνιστικές να απομένουν. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και τα πρωταθλήματα που έχουν διαφορετικές ημερομηνίες, όπως αυτά στις σκανδιναβικές χώρες και στις Λιθουανία και Λευκορωσία, όμως παρόλα αυτά από τα πρωταθλήματα που άρχισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός είναι χρονικά μόλις ο τρίτος που πανηγυρίζει το πρωτάθλημα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.