Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε κι ελπίζει η Σάλκε (1-0)

Νίκησε κι ελπίζει η Σάλκε (1-0)

Η Σάλκε επικράτησε 1-0 της Άουγκσμπουργκ για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, έφτασε τους 13 βαθμούς και ελπίζει στο θαύμα ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Σάλκε πήρε την πρώτη της νίκη με τον Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο της (και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα) κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (1-0) για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, έφτασε τους 13 βαθμούς και ελπίζει στο θαύμα ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ξεκίνησε δυναμικά και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4′ με τον Μποντογάν να κάνει το γύρισμα, ο Γκίγκεβιτς έχασε την μπάλα και ο Σερντάρ από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, χάνοντας ευκαιρίες με τους Χούντελαρ (9′) και Αρίτ (36′).

Η Άουγκσμπουργκ φάνηκε απειλητική στο δεύτερο μέρος, με τον Σταμπουλί να επιχειρεί το σουτ στο 56′ αλλά ο Φέρμαν απέκρουσε, ενώ στην επόμενη φάση ο Ρίχτερ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία για την ισοφάριση στο 77′ με τον Ρίχτερ, η Σάλκε απείλησε με τον Χούντελαρ στο 82′, άντεξε ως το τέλος και κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν.

Σάλκε: Φέρμαν, Μπέκερ, Σταμπουλί, Τιαό, Αϊντίν, Μασκαρέλ, Ότσιπκα (74′ Κολάσινατς), Σερντάρ, Μποζντογάν (78′ Μουστάφι), Αρίτ (83′ Πασιένσια), Χούντελαρ (83′ Χόουπ)

Άουγκσμπουργκ: Γκίκεβιτς, Φράμπεργκερ, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Γκάμνι (71′ Πέντερσεν), Καλιγκιούρι (71′ Νιντερλέχνερ), Κεντίρα, Γκρουέθο, Βάργκας (79′ Γκρέγκοριτς), Ρίχτερ, Χαν (79′ Μπένες)

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024