Αλεξανδρόπουλος : «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο οι Πειραιώτες.
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 3-1 και αναφέρθηκε στο σημείο που κρίθηκε το σημερινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν δίκαια τον φετινό τίτλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου πιστεύω ότι ήταν δίκαιο που ισοφάρισε ο Ολυμπιακός γιατί είχαμε πιεστεί στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Ολυμπιακός και μας επηρέασε η αποβολή. Το τρίτο γκολ ήρθε γιατί ο τερματοφύλακας βγήκε ψηλά, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα».
Στη συνέχεια ο Αλεξανδρόπουλος τόνισε: «Δίκαια είναι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός γιατί ξέφυγε βαθμολογικά. Όσον αφορά στις θέσεις της Ευρώπης όλες οι ομάδες είναι μέσα και θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Κρατάω ότι αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα και σταθήκαμε αντάξια. Αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη κάρτα θα μπορούσαμε να έχουμε διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Αναψαν τα αίματα στον Βόλο. Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια - Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση
Ραζβάν Λουτσέσκου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό.