Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Μυτιληναίος: Το μεγάλο του παράπονο πριν φύγει από την ζωή

Λευτέρης Μυτιληναίος: Το μεγάλο του παράπονο πριν φύγει από την ζωή

Ο σπουδαίος 77χρονος ερμηνευτής τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου, λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο σπουδαίος 77χρονος ερμηνευτής τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου, λόγω προβλημάτων υγείας. Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο φίλος του και παλιός ηθοποιός Γιάννης Μπουρνέλης, ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Μόλις πληροφορήθηκα ότι «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο Άκρον, αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής, με επιτυχίες που ακούγονται, μέχρι σήμερα… Καλό ταξίδι, Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος είχε παντρευτεί δύο φορές και απέκτησε έναν γιο. Ο ίδιος πάντα καμάρωνε για τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες που είχε κάνει στο παρελθόν. «Αμφιβολίες», «Δεν είναι, φίλε, όλες ίδιες οι καρδιές», «Κομπάρσος της καρδίας σου δεν θα γίνω», «Ποια είσαι εσύ που την καρδιά μου δεν ρωτάς», «Λείπεις εσύ, λείπει η ζωή μου», «Γιατί μου τη θυμίσατε» και πολλά άλλα τραγούδια.

«Τον είχαν ξεχάσει σχεδόν όλοι κι αυτό ήταν το μεγάλο του παράπονο»

Η τελευταία σύντροφος της ζωής του Χαρά, η γυναίκα που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο φύλακας άγγελος του, για τον σπουδαίο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή.

«Με τον Λευτέρη γνωριστήκαμε στον προαστιακό και αγαπηθήκαμε αμέσως. Για δύο χρόνια ήμασταν μαζί, μέχρι που ο θάνατος μας χώρισε. Από την κλινική θα έβγαινε στα τέλη Ιουνίου και θα πηγαίναμε σπίτι μας. Ωστόσο, την προηγούμενη Πέμπτη ανέβασε λίγο πυρετό και οι γιατροί μας είπαν πως θα τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, Έτσι και έγινε. Μάλιστα, τη Δευτέρα του πήγα και ειδικό στρώμα για να μην ανοίξει. Πήγαινε καλά, δηλαδή. Τη νύχτα, λοιπόν, με ενημέρωσαν ότι απεβίωσε από κορονόϊό» μας λέει η σύντροφος του με λυγμούς. Τη ρωτάμε αν είχε άλλους συγγενείς. «Τον είχαν ξεχάσει σχεδόν όλοι κι αυτό ήταν το μεγάλο του παράπονο» λέει συγκινημένη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024