Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαγεωργίου : Οι δηλώσεις περί γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη και η επαγγελματική του ζωή

Γιώργος Παπαγεωργίου : Οι δηλώσεις περί γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη και η επαγγελματική του ζωή

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δείχνει να καταπιέζεται με τα νέα δεδομένα της πανδημίας, την ίδια ώρα που οι φήμες τον θέλουν να παντρεύεται.

Φέτος τον απολαύσαμε τηλεοπτικά, μέσα από τη σειρά του Mega, Σχεδόν Ενήλικες που πρόσφατα έριξε αυλαία. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δείχνει να καταπιέζεται με τα νέα δεδομένα της πανδημίας, την ίδια ώρα που οι φήμες τον θέλουν να παντρεύεται. Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, θα θυμίσουμε πως ο ηθοποιός είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με την Δανάη Μιχαλάκη, την οποία και απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες…

Πάντως νομίζω ότι το «ανύπαντρος» θα αλλάξει σύντομα.

Ε, θα δούμε. Δεν θα σου πω πολλά γι’ αυτό. Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει, αλλά την κρατάμε πολύ ιδιωτικά. Φεύγει λίγο από εδώ και από εκεί και γράφουν γι’ αυτό, χωρίς να το έχουμε δώσει εμείς, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε πολύ ιδιωτικό.

Κάτι έχει ακουστεί ότι θα γίνει σε φετινή ημερομηνία, αλλά όλα αυτά είναι πολύ στον αέρα. Αυτά που γράφονται είναι σκέψεις που έκανα στο παρελθόν. Τώρα με την παράταση της πανδημίας, το τρίτο κύμα και όλα αυτά, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει.

Είναι εύκολο ή δύσκολο να έχεις σχέση με ηθοποιό;

Δεν το έχω σκεφτεί ως κάτι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Για μένα είναι μια συνθήκη. Έχει τα καλά και τα κακά του. Το καλό είναι ότι καταλαβαινόμαστε και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βγεις εύκολα να κρυφτείς όταν θα βγεις έξω με την σχέση σου να κάνετε μια βόλτα. Αισθάνεσαι ότι σε κοιτάνε, ότι οι στιγμές δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο ιδιωτικές. Οπότε μαθαίνεις να συνδιαλέγεσαι με αυτό.

Σου έχει στοιχίσει πολύ η πανδημία τελικά.

Πάει πολύς καιρός πια. Δεν είναι ο ένας μήνας καραντίνας που λέγαμε «ω ρε παιδί μου, τι ζούμε». Έχουμε κλείσει έναν χρόνο. Είναι σχεδόν απερίγραπτο το πόσο στον πάγο μπήκε η δημιουργική διαδικασία. Ειδικά εγώ που είμαι ένας άνθρωπος που ήμουν στο θέατρο, έπαιζα, σκηνοθετούσα και είχα και την μπάντα μου, μου έλεγαν πολλοί «τρέχεις και δεν φτάνεις» και τώρα λέω: «Παιδιά, και τα τρία που κάνω είναι μοιραία στον πάγο».

Το μόνο που με έσωσε φέτος είναι η τηλεόραση. Και ευτυχώς που ήρθε μια τηλεόραση με αυτούς τους όρους και με αυτό τον ρόλο που μπόρεσα να ξαναπαίξω ως ηθοποιός, να ξαναπαίξω μουσική μέσα από τον ρόλο, να ξαναμπώ σε στούντιο ηχογράφησης ηχογραφώντας για τη σειρά και είπα «εντάξει, ρε γαμώτο, τουλάχιστον είχα αυτό και το χάρηκα λίγο».

Γιατί δεν σου κρύβω ότι είμαι ένας άνθρωπος που φλέγομαι για τη δουλειά μου, γουστάρω τρελά την προετοιμασία, την πρόβα, θέλω δηλαδή να φεύγω από το πρωί και να γυρίζω το βράδυ και να είμαι είτε σε ένα θέατρο και να κάνω πρόβα, είτε σε ένα στούντιο και να ηχογραφώ, είτε σε μια πρόβα με τους’ Polkar, είπε σύμφωνα με το Gala.

Φώτο

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Papageorgiou στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

📷 @kostas_kapa. Styling @iliaswia make up @stelladrosoulaki. Thanx to @kat_bousiou.

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Papageorgiou στις Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Papageorgiou στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024