Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serie A : «Ο Ντιμπάλα δεν είναι για Γιουβέντους αλλά για Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα»

Serie A : «Ο Ντιμπάλα δεν είναι για Γιουβέντους αλλά για Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Πάολο Ντιμπάλα πρέπει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι είχε φέρει ως πρόεδρος της Παλέρμο στην Ιταλία πριν από εννέα χρόνια τον Πάουλο Ντιμπάλα. Τώρα, οι διαπραγματεύσεις του Αργεντινού επιθετικού με τη Γιουβέντους, για νέο συμβόλαιο, έχουν κολλήσει και ο Τζαμπαρίνι αποκάλυψε πως στέλνει μηνύματα στον Ντιμπάλα, προτρέποντας τον να φύγει από την ομάδα του Τορίνο.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι τόνισε: «Τον αγαπώ πολύ. Είναι πρωταθλητής, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Μου άρεσε πολύ που τον είδα να σκοράρει κόντρα στην Νάπολι, υπέφερα μαζί του. Του στέλνω μηνύματα λέγοντάς του να φύγει από την Γιουβέντους, πρέπει να είναι ο πυρήνας της ομάδας και αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι, όντας ελεύθερος στον αγωνιστικό χώρο.

Από τότε που υπάρχει ο Ρονάλντο, δεν είναι πια ο Ντιμπάλα που γνωρίζουμε, δεν μπορούν να συνυπάρχουν επειδή και οι δύο αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο. Ο Πάουλο είναι για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και την ίδια ώρα δεν υπάρχει στοργή και εκτίμηση της Γιουβέντους προς το πρόσωπό του».

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024