Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρονάλντο «καθάρισε» ξανά για την Γιουβέντους (2-1)

Ο Ρονάλντο «καθάρισε» ξανά για την Γιουβέντους (2-1)

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, η Γιουβέντους πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τη Νάπολι στο Τορίνο, επικρατώντας με 2-1 για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Serie A.

Αυτή ναι, είναι Γιουβέντους! Η «γηραιά κυρία» φώναξε «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι με τη Νάπολι, ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τους τρεις  βαθμούς, επικρατώντας στο Τορίνο με 2-1 για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Serie A.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε για 11η συνεχόμενη χρονιά τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα, οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να βάλουν τους τρεις βαθμούς στο… σακούλι και να προσπεράσουν τη Νάπολι στη βαθμολογία, ανεβαίνοτας στην 4η θέση της Serie A.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πήρε από νωρίς τα ηνία και απείλησε δύο φορές με τον Ντανίλο και τον Ρονάλντο. Στο 13ο λεπτό, ο Φεντερίκο Κιέζα έκανε μαγεική ενέργεια, γύρισε στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 1-0 για τη Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και λίγο έλειψε να βρουν και πάλι δίχτυα, ωστόσο το σουτ του Ντανίλο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι ανέβασε στροφές, ωστόσο βρήκε μπροστά της τον Μπουφόν σε δύο περιπτώσεις, με τον Ιταλό να βγάζει τόσο στο 49′ όσο και στο 71′! Η μπάλα τιμώρησε τους «παρτενοπέι», καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ο Πάουλο Ντιμπάλα σκόραρε με ένα απίθανο πλασέ και έγραψε το 2-0 για τη Γιουβέντους!

Το μόνο που κατάφερε η Νάπολι ήταν να μειώσει με τον Ινσίνιε στο 88ο λεπτό, με τον επιθετικό της Νάπολι να διαμορφώνει το τελικό 2-1 από τα έντεκα βήματα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Σάντρο, Ντανίλο, Κιελίνι, τε Λιχτ, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κιέζα (80’ Αρτούρ), Κουαδράδο (69’ ΜακΚένι), Ρονάλντο, Μοράτα (69’ Ντιμπάλα)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντο Λορέντζο, Ραχμάνι, Χισάι (76’ Ρουί), Κουλιμπαλί, Ρουίθ (89’ Πετάνια), Ντέμε, Ζιελίνσκι, Λοσάνο, Μέρτενς (76’ Ελμάς), Ινσίνιε

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024