Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Ανατροπές φέρνει η βαθμολογία των κριτών - Ποιες αστοχίες πρόδωσαν τους δύο αρχηγούς

MasterChef: Ανατροπές φέρνει η βαθμολογία των κριτών – Ποιες αστοχίες πρόδωσαν τους δύο αρχηγούς

Η μέρα του συμβουλίου έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στο τραπέζι

Η μέρα του συμβουλίου έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στο τραπέζι.

Είναι από τις ελάχιστες στιγμές συμβουλίων στην ιστορία του MasterChef, που οι ομάδες γνωρίζουν ήδη τις περισσότερες αστοχίες στα πιάτα τους και εικάζουν για το αποτέλεσμα, δίχως όμως αυτό να τους στερεί την ελπίδα για τη νίκη.

Η Δοκιμασία Ασυλίας για τους ηττημένους θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι γέλιου αλλά και αγωνίας για το αποτέλεσμα. Είναι βέβαιο πως δεν μπορούν όλοι να αναλάβουν με το ίδιο σθένος την ευθύνη για τα λάθη τους στην ομαδική δοκιμασία αλλά όλοι πασχίζουν να κερδίσουν την ασυλία, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι πολύ καλό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο με την ομαδική δοκιμασία ενώ οι παίκτες έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση, ήρθε η πρώτη ένταση καθώς οι ομάδες, όπως τούς υπέδειξαν οι κριτές, έπρεπε να αναδείξουν τον αρχηγό που θα αναλάμβανε τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Στην κόκκινη ομάδα που αποτελείται από τον Παύλο, τον Διονύση, τη Λία και την Ανούς, ο Διονύσης πρότεινε να είναι εκείνος ο αρχηγός όμως βρήκε τη σθεναρή αντίδραση της Λίας η οποία του είπε κατάμουτρα πως δεν τον θέλει γιατί είναι πολύ νευρικός. Κάτι που έδειξε να ενοχλεί τον Διονύση, όμως με τη Λία συμφώνησε και ο Παύλος ο οποίος πρότεινε να είναι αρχηγός η Λία. Ο Διονύσης έκανε πίσω όμως δεν έκρυψε την ενόχλησή του, κάνοντας λόγο για… οκνηρία από την πλευρά της Λίας.

Όσο για τους μπλε, αρχηγός δεν μπήκε ο Τζιοβάνι που όπως είπε ο ίδιος έχει μία εμπειρία από την προηγούμενη φορά που ηγούταν της ομάδας αλλά η Μαργαρίτα με προτροπή του Στέφανου ο οποίος όπως είπε, θέλει να δει τη φίλη του να ζει αυτή την εμπειρία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024