Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριάνα: «Ινκόγκνιτο» σε αντιρατσιστική διαδήλωση

Ριάνα: «Ινκόγκνιτο» σε αντιρατσιστική διαδήλωση

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Ριάνα σε πορεία ενάντια στο ρατσιστικό μίσος στις ΗΠΑ

Σε μία από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το μίσος κατά των Ασιατών που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη την Κυριακή 4 Απριλίου εντοπίστηκε η Ριάνα.

Μάλιστα, η βοηθός της τραγουδίστριας, Τίνα Τρούονγκ , δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στη διαδήλωση, γράφοντας: «Έτσι μοιάζει η αλληλεγγύη».

Επίσης δημοσίευσε ένα βίντεο της γνωστής τραγουδίστριας, που φαίνεται αγνώριστη με μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ, γυαλιά ηλίου και μάσκα στο πρόσωπο.

Μάλιστα, κρατούσε ένα πλακάτ που στη μία όψη έγραφε: «Σταματήστε το μίσος κατά των Ασιατών». Στην άλλη της πλευρά η πινακίδα έγραφε: «Μίσος = Ρατσισμός ενάντια στον Θεό!».

Λίγο αργότερα, η Τίνα Τρούονγκ μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο η Ριάνα δίνει το όνομα του λογαριασμού της στο Instagram σε έναν από τους διαδηλωτές.

Η πορεία έλαβε χώρα με αφορμή το μπαράζ φονικών επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Μαρτίου σε ινστιτούτα μασάζ και σπα στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τραγικό απολογισμό 8 νεκρούς ανθρώπους, εκ των οποίων έξι γυναίκες ασιατικής καταγωγής.

Μιλώντας στη USA Today η Τίνα Τρούονγκ εξήγησε ότι η διαμαρτυρία είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, καθώς είναι Αμερικανίδα με καταγωγή από το Βιετνάμ. Πρόσθεσε ότι η Ριάνα δεν διστάζει ποτέ να πάρει θέση προκειμένου να στρέψει την προσοχή σε αδικίες.

«Έχουμε πάει και στο παρελθόν μαζί σε διαμαρτυρίες, οπότε όταν μάθαμε για αυτή νιώσαμε και οι δύο υποχρεωμένες να αναλάβουμε ξανά δράση. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, απλά φτιάξαμε τα πλακάτ μας και βγήκαμε στον δρόμο», συμπλήρωσε η βοηθός της σταρ.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024