Θεσσαλονίκη : Στους δρόμους οι φοιτητές – Ζητούν να ανοίξουν οι σχολές χωρίς την παρουσία της αστυνομίας
Οι φοιτητικοί σύλλογοι διεκδικούν άνοιγμα των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων εντός των πανεπιστημίων.
Πορεία διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα από φοιτητές και μαθητές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο άγαλμα Βενιζέλου προκειμένου να εκφράζουν την αντίθεσή τους στον νέο νόμο Κεραμέως, που όπως υποστηρίζουν πλήττει σοβαρά τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Οι φοιτητικοί σύλλογοι διεκδικούν άνοιγμα των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων εντός των πανεπιστημίων.
Οι διαδηλωτές θα κινηθούν μέσω των οδών Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή προς το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.
Δυνάμεις την ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούν διακριτικά τη διαδήλωση.
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442