Τη νέα συνταγή που χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια, αναμένεται να διατηρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στον αποψινό (7/4, 18:00) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.
Πρόκειται για το 3-4-3 που έχει υιοθετήσει ο Πορτογάλος, με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έναν σχηματισμό που τον είδαμε στην «πεντάρα» του πρωταθλητή απέναντι στην ΑΕΚ.
Με βάση αυτή τη λογική, ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία, την τριάδα στο κέντρο της άμυνας θα συμπληρώσουν οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Μπα, ενώ δεξιός μπακ-χαφ και αριστερός μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Λαλά και Χολέμπας.
Οι Εμβιλά και Καμαρά θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μπρούμα και Μασούρας θα αναλάβουν ρόλους εξτρέμ και ο Ελ Αραμπί θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.