«Πλήγμα» για την Άρσεναλ και τον Μικέλ Αρτέτα, καθώς ο Κίραν Τίρνεϊ τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν έξι εβδομάδες.
Όπως ενημέρωσαν οι «κανονιέρηδες», o Σκωτσέζος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο γόνατο, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα τεσσάρων με έξι εβδομάδων.
Μία πάρα πολύ σημαντική απώλεια για τον Αρτέτα, καθώς η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία με την Άρσεναλ να έχει και τα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας για τα προημιτελικά του Europa League.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ