Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση αρνήθηκε το διάλογο για το Ταμείο Ανάκαμψης

Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση αρνήθηκε το διάλογο για το Ταμείο Ανάκαμψης

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ «με τη διαβούλευση που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους φορείς στη Βουλή μπορεί να καλυφθεί το μεγάλο κενό της έλλειψης ουσιαστικής διαβούλευσης κατά τη διάρκεια των σχεδιασμών, πράγμα που καθιστά προβληματικό και το τελικό αποτέλεσμα»

Δεν δέχθηκε η κυβέρνηση την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής στις Επιτροπές της Βουλής που συζητούν το σχέδιο της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης, να κληθούν προκειμένου να φέρουν άποψη και οι βασικοί κοινωνικοί και παραγωγικοί φορείς.

Καθίσταται προβληματικό το τελικό αποτέλεσμα

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, «με τη διαβούλευση που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους φορείς στη Βουλή μπορεί να καλυφθεί σε σημαντικό βαθμό το μεγάλο κενό της έλλειψης ουσιαστικής διαβούλευσης κατά τη διάρκεια των σχεδιασμών, πράγμα που καθιστά εκ των πραγμάτων προβληματικό και το τελικό αποτέλεσμα».

Επιπλέον, επέκρινε την κυβέρνηση για την άρνησή της, λέγοντας πως το επιχείρημα του κ. Σκυλακάκη ότι το «εθνικό» σχέδιο είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση και η Βουλή θα έχει την ευκαιρία να καλέσει τους φορείς μετά την έγκριση από την ΕΕ και την κατάθεση του ν/σ, σημαίνει πώς θα πρόκειται για «εκ των υστέρων» διάλογο.

Ερήμην

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει ερήμην των παραγωγικών φορέων και των πολιτών χωρίς να αφουγκραστεί τις ανάγκες τους και στο τέλος να καταθέσει ένα κυβερνητικό και όχι εθνικό σχέδιο ανάπτυξης για το μέλλον της χώρας, που θα έχει εκπονήσει στο στενό πλαίσιο του λεγόμενου επιτελικού κράτους», επεσήμανε ο κ. Κεγκέρογλου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024