Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ετοιμάζει βαλίτσες από τον Άγιο Δομίνικο - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ετοιμάζει βαλίτσες από τον Άγιο Δομίνικο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα έγιναν στο νέο επεισόδιο του Survivor μετά τις αλλαγές των παικτών στις δύο ομάδες

Με άσχημη ψυχολογική κατάσταση μπήκαν στο αγώνισμα για την ασυλία οι παίκτες του Survivor.

Στο νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τις πρώτες ώρες μετά των ανασχηματισμό των ομάδων.

Δύσκολη στιγμή για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αποχωρίστηκε τον Σάκη Κατσούλη. Στο στρατόπεδο των κόκκινων παικτών, ο Τριαντάφυλλος υποδέχτηκε και πάλι στην ομάδα του τον Αλέξη Παππά.

«Ο πρώην, Αλέξης Παππάς βρίσκεται ξανά στην κόκκινη ομάδα, όπως και η Ελευθερία με την οποία ξανασμίξαμε. Ο πρώην έχει γίνει τώρα νυν και μιλάμε για παντρειά τεράστια», είπε με χιούμορ ο Τριαντάφυλλος.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν το αγώνισμα.

«Νομίζω πως είμαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλα τα παιδιά εδώ πέρα. Όπως είπα και χθες, ο Σάκης είναι το γούρι μου. Τώρα και η παρουσία του και η φωνή του θα είναι στην κόκκινη ομάδα για την οποία και θα παλεύει (…) Θέλω να φανώ δυνατή και να φανώ στα πόδια μου, πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό μου και μετά για την ομάδα μου», ανέφερε η Μαριαλένα.

Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης δεν κατάφερε να κρύψει τη λύπη του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Αγώνισμα Πρώτης Ασυλίας

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις δυο νέες πλέον ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι παίκτες έπεσαν κυριολεκτικά με τα μούτρα στη λάσπη μιας και το αγώνισμα περιείχε αρκετή λασπομαχία. Για πρώτη φορά, ο Σάκης Κατσούλης αγωνίστηκε για τους κόκκινους παίκτες, ενώ έφερε πόντο στην ομάδα του, προς έκπληξη όλων, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να αφιερώσουν τη νίκη του αυτή στη Μαριαλένα.

Με σκορ 9-9 η αγωνία χτύπησε κόκκινο, μόνο που η νίκη είχε μπλε χρώμα! Οι παίκτες της νέας μπλε ομάδας κέρδισαν την πρώτη ασυλία.

Το συμβούλιου του νησιού

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πέρασαν από τη γνωστή διαδικασία ψηφοφορίας. Φυσικά ο Γιώργος Λιανός σχολίασε όλες τις εξελίξεις μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων.

Ο Ηλίας ψήφισε τον Τριαντάφυλλο, όπως και ο Σάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι του το ζήτησε ο τραγουδιστής. Από την άλλη, ο Ντάφυ ψήφισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντας ότι είναι όπου φυσάει ο άνεμος και ο χειρότερος. Η Ελευθερία ψήφισε τον Τριαντάφυλλο για τον ίδιο λόγο που το έκανε ο Σάκης και ο Αλέξης τον Ασημακόπουλο.

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Σάκης πήρε τον λόγο και είπε για τον Τριαντάφυλλο: «Όταν ακούω κάποια πράγματα δεν βγάζω συμπέρασμα μέχρι να γνωρίσω κάποιον. Όταν μπήκα μου φάνηκε περίεργη η στάση που είχε η κόκκινη ομάδα και στο πρώτο και στο δεύτερο στάδιο. Είναι ένα μεγάλο παιδί, αυθόρμητος. Σήμερα με κοίταξε και μου είπε πρέπει να με ψηφίσεις, σε καταλαβαίνω. Η χημεία μας είναι έντονη και με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Αν κάποιοι άνθρωποι ήξεραν να τον διαχειρίζονται λίγο καλύτερα, κατάλαβα ότι δεν τον πειράζει ότι θα ψηφιστεί, αλλά ο τρόπος».

«Ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά για μένα. Δεν έχει καθόλου εγωισμό, έβαλε μπροστά την ομάδα. Θέλει να νικάει και να κερδίζει. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το κάνω. Τον αγαπώ πολύ και δεν θα  ήθελα να τον χάσω. Είναι ένας άνθρωπος που αξίζει πολλά και τον έχω πολύ ψηλά», συμπλήρωσε η Ελευθερία.

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024