Συγκινητικές στιγμές ακολούθησαν το βράδυ, μετά το συμβούλιο του Survivor, εκεί που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις νέες ομάδες.

Οι παλιές ομάδες αποχαιρετίστηκαν, με τα λόγια των παικτών να προκαλούν… δάκρυα και τον Σάκη με τη Μαριαλένα να μένουν ξύπνιοι, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Οι δυο τους κάθισαν αγκαλιά, με τη Μαριαλένα να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Από την άλλη το χαμόγελο του Τριαντάφυλλου ήταν τεράστιο για την επιστροφή του Αλέξη Παππά στην κόκκινη ομάδα.

Ο Αλέξης μίλησε και στις δύο ομάδες και ανέφερε ότι είναι μια νέα μέρα και ζήτησε να μπει μια τελεία σε ότι έχει γίνει στο παρελθόν. Ο Τζέιμς άκουγε και γέλαγε ειρωνικά, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης έκανε… τα δικά του.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα

Από την άλλη, η Μαριαλένα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και μπροστά στην κάμερα δήλωσε: «Μαζεύω τα κομμάτια μου δύο φορές στο παιχνίδι. Τον έφεραν από την Ελλάδα και έπρεπε να το διαχειριστώ. Μετά τον συνήθισα, είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, τον εμπιστεύομαι, ήταν το γούρι μου και τώρα πάλι μου τον πήρε και τον πήγε στην απέναντι ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι. Λύγισα δεν μπορώ. Ένιωθα δυνατή αλλά είμαι και ευαίσθητη. Προσπαθούσα τόσο καιρό να είμαι δυνατή και να μην κλάψω. Στη συγκεκριμένη φάση έχουμε περάσει τόσες δυσκολίες και έχω να διαχειριστώ και άλλα πράγματα… ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο